hemlängtan..

Äntligen äntligen och äntligen så är de dax att åka hem idag.. hem till alla underbara människor och allt roligt.
Aja..ska väl inte egentligen klaga..sååå jobbit är de inte att vara här, de är inte så att ja håller på dör eller så..kanske av trisstess då men haha hur skulle ja hinna de ja som pluggar HELA tiden.

Ja har iaf vart duktig och gått på minst en timmes promenader med Alex varje dag + de vanliga promenaderna :)
SÅ motion har vi fått iaf. Synd bara att de har vart riktigt regn och rusk väder här och NU IDAG den sista dagen så kommer såklart solen.. amen yes tänker man då.. Fast bättre lite sol än ingen alls :)

När ja kommer hem så fyller ja år :)
De blir sååå mysit.
Nån som kommer och kalasar med mej??

Sitter i datasalen nu och väntar på en lärare som inte dyker upp... Har precis smugglat in Alex som egentligen inte får vara med i datasalen men i vår vanliga lektionssal går de bra..men de e ingen som brukar säga nåt så de e nog ingen fara :)
Okej..men önska mej lycka till på båten ikväll då!

Puss på er

Snart så skakar mina ben...

Sitter och lyssnar på Kent i Finland nu, och det är vad dom sjunger på låten jag lyssnar på nu..

Ja skriver närtan bara när jag är här.. hinner lixom inte annars, men det måste ju vara ett gott tecken på att jag har massor med annat att göra än att sitta framför datorn. Även omd e är kul att uppdatera och läsa andras uppdateringar.

Okej så vad har jag gjort då?

Jo jag har ju vart på prakten och fått massa lön. De är helt sjukt vad jag har trivts bra där. Verkligen. Jättekul och dom tog så bra hand om mej och berömmde mig en massa och lärde mig en massor.

Sen så har jag hoppat på en ny utbildning med. Så nu pluggar jag dubbelt alltså 200 %. Så de är lite kämpigt men de går.
Den andra utbildningen går ut på att jag blir typ "hundpsykolog" och kan ta massa problem hunds fall som jag kan typ starta eget med sen eller bara ha på sidan om. Åh de känns verkligen skitkul för de e egentligen de som jag är mest intresserad av förutom djursjukvården då.

Redan på praktikplatsen min så har jag hunnit hjälpa människor som har problem med sina hundar och inte förstår sig på deras beteenden.
Jättekul att kunna hjälpa till och när man får se resultat. så blir man så sporrad att fortsätta.

Så de kommer nog att bli bra.

Jag och Adam har flyttat till Järvsö nu i ett hus i Boda. De är ett två våningshus och på nedreplan bor den supertrevlig familj och ovanpå bor vi superbra på 95 kvadrat.
jag tänkte lägga upp lite bilder om de är nån som är intresserad.

Inatt så drömde jag den hemskaste drömmen jag nånsin drömt. jag drömde att Adam dog. De var så verkligt att när jag vaknade upp vid 4 tiden på natten t jag grät som bara den så sprang jag in på toa och ringde adam på en gång och kollade så han var okej.  URS de får verkligen inte hända personer som står en nära något!!!! helst inte andra heller som inte står en så nära.. men fan va hemskt de var alltså.. URS ja kunde inte somna om på superlänge.

Idag hade vi bokföring och lagstiftning i skolan...urs  inte skitkul direkt... men nu är det helg då och jag sitter här och ska verkligen rå plugga hela helgen.. Är så svårt att koncentrera sig på de när man är hemma och de finns SÅ mycke roligare saker att göra. Jag och vovven har nyss vart ute och gått en timme så när vi kom hem så kom såklart SOLEN.. trodde inte den kunde hitta till Finland.. men ack så fel man kan ha.

Oh när jag kommer hem så fyller jag år :)  Nån som vill komma på kalas?  De blir super kul och Hada min kära har bokat en egen lördag med mej.. o de ska bli sååååå spännande :) Undra vad hon hittat på :).

Här kommer lite pics.






Adams kalas


Nu ska jag tillbaka till plugglivet igen.. :/


RSS 2.0