de gick fin fint

idag så fick vi ÄNTLIGEN tillbaka vår andra tenta som vi gjorde förra veckan, den stora. De var väldigt läskit med denna tenta för om man inte klarade den så fick man inte gå vidare utan d var en viktig tenta, o eftersom man aldrig haft prov med den läraren så visste man inte alls hur de skulle gå även om de känndes bra efter provet. Men de gik ju fint iaf 58p av 63 :) näst bäst i klassen, har ja nog aldrig vart på gymnasiet haha skönt att ja får en gångs skull åxå får vara bland dom bästa :).

Nu är de inte lång tid kvar tills ja får åka hem.. ska bli så otroligt undrbart skönt kan ja lova, de som blir mindre skönt är dock att ja har 1000000 00000 saker att plugga ungfär. Vi har 5 tentor  + massa inlämnings uppgifter att göra så de blir hårt. Men hellre att göra 100 saker hemma me mina favorit personer/hundar än o gör 1 sak här utan dom.

Ja trivs jättebra med mina klass kompisar osså d e inte de, bara  att alla där hemma är så otroligt bra å värda :)
Nu haralex tagit sitt rabies prov iaf, de gick bra även om han vart hal som en ål sa mamma haha.. får se om en vecka hur de gick på blodprovet om dom hitta någr antikroppar o hur många..

Nu ska ja försöka packa lite mera inför min skiitlånga resa hem..  börjar åka me båten vid 19 fån Åbo o typ 1 timm tidigare från Kimito, sen landar v med båten ca 6 på lördag morron i sverige, men eftersom alla tåg tydlign slutat gott så måste ja ta en buss å den går inte förrän kl 10 å rtar 5!!! timmar o då kommer ja bara till söderhamn o inte ensHEM...  sjukt jobbig res dag kommer de o bli. Men men Adam skasom tur är komma o hämta mej där så då blir de lite snällare iaf! :)

snart slut på dom jäkla spporna åxå, ska bli SÅ underbart at få äta riktig mat igen  guuud va ja längtar.. mammas goda lördags middagar mmm å spicy cow mmm.. max mm aah shit sugen som fan på mat nu inte äti på snart en vecka.
har ja blivit nå smalare då?.. hm kanske ja vägde mej på hund vågen igår å då hade ja gått ner 3 kg typ men den va ganskakonstig s ja vet int om  stämmer.. känns int så stor skillnad iaf förutom att ja e AS hungrig nu...

Nu TOK regnar de o åskar snart säkert så dax o stänga ner sidan...


vill heeem...nuuuuuuu

nu är hemlängtan sjukt stor kan ja lova, fick prata med min älskade knölval- hada idag på msn.. åå de är så att de värker i hjärtat, så himla tomt utan henne skulle verkligen inte klara mej utan att ha henne omkring mej, behöver hennes energi, behövr se hennes leende och behöver ha en helt vanlig hada kväll...en sån där som bara försvinner iväg av sej själv så tror man d har gått 5 minuter men d gått en hel natt..    ååh shit va tomt de är här nu..

alex hada adam.. behöver ej nu.. mina3 finaste i hela världen :) ( o Moa förståss)  :)

     Åh vi e så snygga vi två asså  :)


Min lilla lubbe, så underbar, imorron är de rabiesprovs dax så HÅLL tummarna på att d går bra





De här kortet tycker ja om.. ni e fan så jävla snygga här!! :)




Happ dax att sov nu snart så att ännu en dag närmare hemma ja kommer!! -SNÄÄÄLLT

Fik reda på idag att vi ska ha 5 tentor på 2 veckor - de kommer bli tufft de kan ja lova... ser inte direk fram emot de, om massa konstiga små saker.   zoonoser, parasitologi, aseptik, microbiologo och hälsovård.   men de blir nog kul ändå :) positiva tjejen      tjoohooo!!!

Jag har faktist vart duktig idag o börjat plugga på de hem uppgifter vi kommer att få till nästa vecka när vi e hemma, så att ja kanske slipper dm lite iaf när ja kommer hem.. räcker me att ha 5 tentor att plugga på. känns de som o så ja hinner vara med mina nära o kära så myckesom möjligt :)

ÅÅÅh imorron ska Adam åka o titta på en..eller kanske tom 2 lägenher vi kanske ska flytta in i i Bollnäs för en sväng,.  ska bli så sönt  o bli sambosar igen.  
Spännande da imorron både lägenheter o rabies blodprov å massa i skolan  !!!

magen...

jag har ont i magen.. den värker på ett sådär gnagande vis.. hjälp till att göra den snäll igen..


batningspulver som är rosa..

ja köpte en veckas cambridge kur av en klasskompis här hon lessna o då kom ja på att ja kunde ju testa å köp de av henne :)..
men faaan va äckligt.. uuh urs blä.
de enda ja kan tänka på är en fin fin middag på spicy cow.. mmm eller hemlagad lax o pasta me sån hiimlagod sås...


aja.. nä men ja tänkte bara testa en vecka, de e så himla tråkit o laga mat här + at vi har en stekpanna på 5 pers
så skadar de ju inte heller o gå ner nåra kilon.. :) men ja längtar redan till frukost buffen på båten.. mmm den e inte dum.

idag skiner faktist solen här i kimito, inte illa eftersom de typ alltid brukar vara 10 grader kallare här än hemma i sverige. men idag blev de en fin fin jogging runda :)

Drömde inatt att ja glömt o ta me hundmat+ alla sprutor + insulinet o pancreatin pulvret till alex när vi åkte till finland. fan vilken panik ja fick.. urs tur att debara va en dröm.

På tisdag skall de ske, då skall alex göra sitt rabies prov o om han blir godkänd då så får han följa med mej hit sen :) så guud nu får ni hålla tummarna för jag MÅSTE verkligen ha honom här, så sjukt tomt utan honom..

snart kommer min nya dator åxå när ja kommer hem, de blir super bra, en röd jättefin med stor skärm.

AAAh hemlängtan... nuuuu

Men de finns nog aldrg ett tillfälle där man uppskattar sina nära o kära så mycke som när man är borta, FAN va ja har de bra som har så fina vänner som bryr sig om mej o tänker på mej när ja är här.. o som är så otroliga.

Ja har kommit fram till att typ 98% av sverigs befolkning är helt intängda av sej själv..  de är bara JAG JAG JAG.. fan va de är TRÅÅKIT., hur svårt kan de vara att bry sig om någon annan o fråga hur den personen mår? utan att ha som mål att den ska fråga tillbaka så att man skall få prata om sej själv..
jag klarar inte av sånna människor, som man lyssnar på o frågar massa frågor så dom får prata av sej, sen när jag ska prata då kommer dom me ett inlägg..- a me jaag... eller aa så vare för mej med blablabla..o så har dom tagit över hela samtalet.. då får man inte plats!!! man kvävs då..  urs

Näst gång ja pratar med en sån person ska ja fan säga - men du...skaffa en blogg där kn du skriva HUR MYCKE som helst om dej själv, o behöver inte fråga nånting eller lyssna på någon annan än dej själv...

Nä jag är verkligen lyckligt lottad som har så fina vänner som jag har!
Men de är fan sällsynt med sånna.. synd de...


aja nu ska jag plugga vidare o kämpa på me mitt 3 liter vatten om dagen..


världens bästaste par a -vi

   längtar efter dej en jättemassa nu..


fredas-ego taaaajm..

De här kommer handla bara om JAG JAG JAG JAG JAG JAG så känsliga tittare varnas som inte klarar av att ta in information om andra.. =)


Äntligen har det gått en skolvecka till här i Finlandia... - SNÄLLT

Nu är det bara en veckakvar tills ja får komma hem igen, men den här veckan har faktit gått rätt så snabbt ändå, jag har nästan slutat haft ont i magen nu - efter nästan 3 veckor de var fasen på tiden.. Vore sjukt om de vore för att jag var orolig inför tentorna vi hade tisdag, onsdag.. men sen när vi hade hemstudier var de hektiskt som satan men men nu mår ja ju bättre så de kanske var de iaf?
Fast de är 3 stora hål ialafall i min mage nu... ett som saknar Adam och en som saknar Alex och en som saknar Hada..

Den här veckan har vart ganska hktisk de åxå, vi har hunnit med 2 tentor och börjat på 4 ny kurser - zoonoser ( läran om sjukdommar som smittar från djur-människa), microbiologi och patologi + aseptik

Alltså massa nya små parasiter o bakterier som vi ska kunna veta allt om och på LATIN dessutom..ooh shit aa latin d e fasen inte skitlätt inte.

Idag hade vi Patologi - den börja ju inte direkt lungt, eftersom vi fick obducera eller snarare disikera en stackars död gammal hittekatt som läran tagit upp ur frysen igen... går inte in på så mycke detaljer men de va en sjukt lärorik och lite läkig upplevelse.. trots de var jag den som stog längst fram med läraren och kännde o klämmde å fråga alla frågor medans dom andra satt längre bort på sina stolar..den hade ju sälvklart dött iaf även om vi inte skulle haft denn kurs..

Ja tänkte att ska den stakarn ändå öppnas så är de lika bra att man får ut så mycke som möjligt av de.. o efter att vi plockat ut ALLT innehåll o skärt genom allt så hade man lärt sig sjukt mycke om allt innehåll i kroppen som vi tidigare bara gått genom på papper..

SEN duscha ja efter de o var ute o sprang o sen duscha igen efter de :) men de känndes ändå som om de lukta kadaver överallt även fast vi haft munskydd o handskar..

Skönt o springa en sväng, de är så fint när de är höst

Nu har jag blivit helt ensam här i vårt internat eftersom dom finska brudarna åker hem på helgerna å de andra svensarna bo i ett annat internat. Skönt faktist att få vara lite själv men lite läkit med när de är så mörkt å de låter som om man hör ljud hela tiden.....huuuu   skulle VERKLIGEN behöva min muskliga stora trygga man här bredvid mej nu som kunde skydda mej från allt ont häri världen :)

aaa Adam fan va ja saknar honom, men idag var ja tvungen att göra glädjeskutt när ja var ute å sprang..shit helt sjukt lycklig jag är som får ha honom.. och att han är MIN.. min alldeles egna..  de är så underbart, efter alla dessa år som jag gått å trånat efter honom .. aaah nu är han MIN o nu släpper ja honom ALDRIG de kan ja lova   :)

Fasen va ja har vart duktig nu som sutti o pluggat en fredagkväll om alla olika maskar man ka ha i kroppen.. skulle INTE ha hänt hemma, där finns de alldeles för mycke roliga saker att göra för att änga en hel kväll åt inälvsparasiter :) o OM de inte fanns de..då skulle deva riktigt illa va?... :)

Nä nu skajag gå o lägga mej o krypa in i Adams tröjja o lukta lite o låssas att han ligger nära kolla på nåt avsnitt av sex and the city

sov gott

kej..nu har de blivit rosa här..

Undra just hur de här kommer sluta.. haha aja ja gör ett försök iaf!.

Tänkte att ja skulle skaffa mej en sån här ja me så att man kan ha lite koll på vad man egentligen gör om dagarna. ifall de är nån som är intresserad åssådära..

Ja jusst nu sitter ja o väntar på att min tvätt ska bli klar, är i Finland som ni som känner mej vet och pluggar till djursjukvårdare.
Har gjort 2 tentor nu på två dagar.. den ena var en stor jäkla tenta o den andra var lite mindre men nog så krånglig ändå.
Vi fick svar på den ena av dom idag och den hade ju gått bra ialafall.. jag klarade mig fint på den faktist 21 poäng av 24.
skönt eftersom vi svenskar som går den här linjen inte haft någon möjlighet att träna pga vi gör vår praktik i Sverige och inte här i Finland så tyckte väl lärarna att vi fick skylla oss lite själva.. men men skönt nu när de är över för den här ggn..
Den andra större tentan får vi reda på senare i veckan hoppas ja.

Vad ego de känns att bara sitta o skriva om sig själv utan o fråga hur de är med andra haha.. men aja kanske de de här blogg grejset är till för? en stund att bara få vara ego och upp till andra om dom orkar med att lyssna på en eller inte..

hm..nu låter de som om tvätten håller på koka över? kan de göra så?.. hm...  skumt  skriver mera senare nu lär ja panika iväg en sväng o kolla vad som händer egentligen...

okej, nånting nytt här i livet..

måste bara kolla om de är såhär man gör.. känner mej väldigt vilsen i den här världen som tydligen kallas för blogg :)  hjäälp... hur gör man?

RSS 2.0