Pow Pow

Ojojoj nu jäklar dumpar de snö här, över 2 meter på 3 dagar.. Aldrig sett något liknande, vilken storm de är.. de är snö ÖVERALLT... även under tröjjan, hjälmen, byxorna, skorna.. helt galet.... men kul..

Vi har åkt puder åkning nu i 3 dagar, och idag var det heelt otroligt, man kunde nästan inte åka i pudret för de var så mycket så man var rädd att köra fast.

Då blir det såhär:
Snö upp till midjan..









Bussarna kommer och går lite som dom klarar av en sån här dag, vi väntade en halvtimme idag på Sierra bussen, men igår så kom den inte alls..
När vi skulle hem och byta buss så var de så kallt för att alla kläder + vantar var så blöta, så kom de en buss och vi blev glada, men så såg vi den elaka skylten not in service.. besvikna och frysna gick vi under tak, sen kom de en andra buss och vi blev glada igen, men den var också ur service.. då blev de upprörda miner ibland den väntande passagerar högen. Så kom äntligen den 3dje bussen och alla suckade och tog sina skidor och sprang dir, MEN då hade bussen tappat sina snö kedjor haha så vi fick inte åka med den heller.
Tillslut kom en annan buss chafför för en annan runda och sa att vi kunde få åka med honom, oo va snällt!!!

Idag blir de en tidig kväller, heelt slut efter denna pow pow dag. Så mycket kämpande i snön, benen värker och vi är heelt slut.
Tänkte försöka lägga ut ett litet videoklipp på facebook ifrån idag. Man kan nog inte lägga ut film klipp här tror ja?

Igår köpte vi något så himla roligt och konstigt och verkligen typiskt amrekanskt hahaha..
Vi köpte färdigbakad bulldeg i förpackning..
Hahaha helt seriöst? vilken sjuk ide. Kan inte riktigt bestämma mig Om de är bara idiotiskt och helt sjukt lat, eller om de är en jättebra ide när man vill ha nybakade bullar och inte orkar bara..?!
+ att man fick toppingen med I förpackningen :).

Och de roligaste av allt är att de står på förpackningen, OBS. Får ej bakas i micron.

Såhär såg de ut iaf:







Finns även i kakdegs förpackning:





Lite andra snöiga bilder:











Hoppas ni har de bra där hemma, och superkul att Bollnäs vann ikväll, hejja hejja!!!






Kommentarer
Postat av: träädds

haha va kul att du skrivit igen å lagt ut bilder!!! :) jääklar va snöö det där var helt galet!! GUd hur ska ni kunna åka därifrån??

2011-02-23 @ 15:56:02
Postat av: TRÄD

Haha jag var inte klar... va kul o se bilder å du ja tycker absolut dom där bullarna låter som en kanon affärsidé:) blev dom go?? saknar dej min käraste vän

2011-02-23 @ 15:57:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0